ȘULEA ARHITECȚI ASOCIAȚI • Birou de arhitectură si design interior Bucuresti

Birou

Șulea Arhitecți Asociați este un birou de proiectare de arhitectură și design interior ce oferă servicii complete în segmentul rezidențial, comercial, ospitalier și al reconversiilor pentru clienți privați, corporate și investitori.

 

Profil

Suntem o echipă de arhitecți pasionați și dedicați unui mod de lucru ce are la bază proiectarea integrată. Convingerea noastră este că orice proiect menit să devină un obiect construit este, mai mult decât creație și detaliere tehnică riguroasă, un proces bazat pe comunicare și coordonare a tuturor actorilor implicați. Pentru fiecare proiect investim timp în cercetare, dar și în colaborări intesive pentru a asigura o execuție meticuloasă pe perioada șantierului. 


 

Abordare

Cercetăm mult. Suntem critici cu tot ceea ce facem și abordăm întotdeaua proiectele într-un mod riguros și creativ. În acest mod putem oferii soluții inedite și informate în privința designului, detaliilor tehnice, dar și legislației locale. La baza proiectelor noastre stau strategiile pe care le dezvoltăm împreună cu clienții din prima fază a proiectului. Soluțiile propuse, inovatoare sau practice, răspund nevoilor clienților noștrii și în egală măsură utilizatorilor, exigențelor mediului fizic și celui cultural.  


 

Proiectare sustenabilă 

 

Designul sustenabil reprezintă o componentă esențială a practicii noastre. Fără să ne rezumăm la tehnologii și materiale, fie ele inovatoare sau tradiționale, urmărim întotdeauna să imprimăm proiectelor beneficiile gândirii sustenabile de la modul de a construi, până la modul în care se utilizează construcțiile sau impactul lor asupra mediului și comunității. 

Suntem dedicați soluțiilor durabile, integrate și responsabile față de mediu și comunitate. Din prima fază dezvoltăm strategii de conformare sustenabilă specifice fiecărei clădiri și contextului aferent. Prin acest proces clienții sunt informați din timp despre deciziile strategice, iar echipa are o imagine completă a problemelor, dar și a posibilelor soluții ce pot fi adoptate. Pe baza nevoilor și a bugetului, ne implicăm alături de clienți și colaboratori în atingerea obiectivelor sustenabile, atât în proiecte noi, cât și pentru construcții existente. Prin atenția acordată detaliilor, materialelor și tehnologiilor utilizate urmărim de asemenea integrarea principiilor sustenabile într-o expresie arhitecturală coerentă și atractivă.


 
 

Parteneri

 
 
 

Mihai Șulea

Mihai este co-fondator și partenerul creativ al atelierului. Se implică direct în fiecare proiect și rafinează permanent soluțiile, căutând un echilibru între eleganța ideilor, simplitatea detaliilor și costul execuției. Conduce și urmarește proiecte aflate în diferite faze, asistând clienții pe toată durata proiectului până la finalul șantierului. Găsește oportunități în orice dezvoltare și analizează proiectele din mai multe perspective, oferind întotdeauna soluții practice si inedite provocărilor din proiectare sau din șantier.

Mihai a studiat la Universitatea de Arhitectură și Urbanism Ion Mincu. Pe perioada studiilor a obținut burse de studiu în Germania și Elveția și a început să lucreze la Burckhardt und Partner, Elveția, în proiecte comerciale, mixt-use și office. Și-a continuat dezvoltarea profesională și creativă în București, unde a lucrat în proiecte de restaurare și reamenajare, locuințe private, dar și în proiecte de regenerare a spațiilor publice.

 
 
CRISTINA.JPG
 
 

Cristina Șulea

Cristina este co-fondator și partenerul executiv al atelierului. Se ocupă de managementul biroului și se implică activ în toate aspectele legate de relațiile cu clienții și colaboratorii atelierului. Cu o gândire critică și analitică, întelege prioritățile clienților și caută permanent soluții mai bune pentru fiecare proiect în parte. Ea transformă cerintele și nevoile clienților în strategii de design clare și urmărește în detaliu implementarea lor în timpul și bugetul alocat.

În proiecte acordă o mare atenție integrării coerente a tuturor specialităților, detaliilor și specificațiilor pentru materialele și finisajele alese, având convingerea că acestea sunt elemente definitorii pentru calitatea și caracterul spațiilor și construcțiilor pe care le ocupăm.

Cristina a studiat la Universitatea de Arhitectură și Urbanism Ion Mincu. Timp de 5 ani a coordonat proiecte de arhitectură într-un birou consacrat din București, lucrând în dezvoltări comerciale, birouri, locuințe private și în industria ospitalieră.